Zes tips voor een budget STOUT-outfit

Jippie! Over iets meer dan een maand vindt alweer onze fantastische dispuutsmanifestatie plaats. Met als thema Blurred Lines en locatie de Four, belooft het weer een mooi feestje te worden.

De voorbereidingen vanuit de commissie zijn in volle gang. Maar niet alleen de commissie heeft het druk, heel JoJo is weer hard opzoek naar outfits! Omdat zo’n keuze lastig is, heb ik zes tips op een rij gezet.

Koop je pakje voor de jaarwisseling

Nu een beetje mosterd na de maaltijd, maar voor volgend jaar zeker een aanrader! Aangezien wij ons feest altijd rond carnaval geven, is er genoeg keuze uit sexy outfits. Maar na nadere analyse, blijkt dat je toch beter ruim van tevoren een pakje kunt kopen! Op de website Pabo heb je allerlei sexy pakjes en meer. Dus besloot ik daar even te gaan kijken. In het plaatje linksonder vind je de vier pakjes die ik had aangeklikt. Lief als Pabo was, kreeg ik de volgende dag een mail (ik sta er ingeschreven), dat ze een selectie voor mij hadden gemaakt.

Na het weekend besloot ik een pakje te gaan kopen. Wat bleek, de prijzen waren bijna allemaal fors in prijs omhoog gegaan! Foto twee is de prijs van de pakjes op dit moment. Alleen het nonnenpakje is even duur gebleven!

  pakjesKlik op het plaatje voor de prijzen. 

Zoek naar pakjes op een andere computer dan die waarop je besteld

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, onthouden Google en Facebook alles wat we doen. Superfijn al die Facebook-advertenties voor sexy pakjes naast je tijdlijn. Maar hoe vaker je naar pakjes gaat zoeken, hoe beter Google en Facebook dit oppakken. Als je pas twee keer vanaf hetzelfde account op een website bent beland, kunnen de prijzen al subtiel verhoogd worden. Google en Facebook pakken deze gegevens op vanwege je IP-adres. Zoek dus op de ene computer pakjes en schaf er een aan via een andere computer.

Bezoek meerdere websites

Waarschijnlijk deed je dit sowieso al, maar vergelijk nu ook goed de prijzen op de verschillende websites. Een verkoopstrategie van de websites is namelijk om enkele duurdere producten als eerste te tonen. Op deze manier worden die prijzen jouw maatstaaf en beoordeel je de rest als ‘goedkoper’. Deze strategie wordt ook wel de ankerstrategie genoemd: door het plaatsen van een duurder product, lijkt de rest goedkoper. Door meerdere websites te bekijken, kun je het beste vergelijken.

Denk Cheap

Oke, het is wellicht niet je eerste optie, maar ook goedkope winkels hebben sexy pakjes. Ieder jaar weer heeft de Action carnavalspakjes voor tien euro per stuk. Vorig jaar kocht ik er een pakje van een meisje dat bij een race-wedstrijd de vlaggen omlaag doet en dit jaar kocht ik er een schoonmaaksterpakje. Bij de Lidl heb ik ooit een piratenoutfit gehaald en bij de Wibra alle benodigdheden voor een bunny. En denk ook eens aan markplaats. Het is misschien tweedehands, maar daar staan dus echt pakjes ter waarde van zestig euro voor een tientje op. Een keer wassen en je kunt het pakje zo weer aan.

Mix&Match

Het lijkt inmiddels een trend dat we allemaal verkleed gaan in thema. Maar STOUT is geen carnaval. Je kunt ook prima een sexy topje, met kort broekje/rokje en jarretels combineren. Het gaat er toch om dat je verleidelijk bent?!

Geen geld? Leen van een JoJo

Het lijkt wel alsof we allemaal onze eigen pakjes willen kopen, maar met het actieve dispuut hebben we bij elkaar minstens 40 pakjes. Niemand weet nog wat Pietje uit 2011 aanhad. Trek je STOUTe schoenen aan en vraag of je iets kunt lenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *