Hoewel we als dispuut één geheel zijn, hebben we binnen het dispuut nog enkele specifieke groepen.  Doordat je met iedereen mengt, leer je iedereen goed kennen.

Samen met de lichting waarmee jij lid bent geworden, vorm je je jaar. Met je jaar ga je iedere maandagavond voor de borrel jaareten en met hen heb je vaak dan ook de intiemste band.

De actieve leden zijn de leden die nog elke maandag op de borrel staan: de laatste vier jaar van JoJo. Deze meiden zie je minimaal wekelijks. Met de actieve leden draai je ook commissies om leuke activiteiten voor elkaar te organiseren.

Na deze vier jaar kun je ervoor kiezen om Madam of Reünist te worden. Bij beiden betekent dit dat je minder actief zult worden. Als Madam kom je nog wel af en toe, maar betaal je minder contributie dan een actief lid. Als reunist betaal je helemaal geen contributie meer en mag je ook niet meer naar de borrel komen (van Quintus niet, van ons uiteraard wel). Je kunt dan nog wel bij activiteiten zijn die JoJo extern van Quintus organiseert.

Als laatste doet JoJo ook aan families. Families zijn verticale verbanden: uit ieder JoJo jaar zit er dus iemand bij een familie. De families lopen door tot het oprichtingsjaar. Je gaat zo’n één keer per jaar eten of een activiteit doen met je familie. Op de borrel onderscheiden de families zich door een uiterlijk kenmerk op de trui.