Maak kennis met het aanstaande bestuur!

Jaja, het bestuur voor aankomend jaar is rond. Vol plannen, enthousiasme en levenslust maken wij onze opwachting. Tijd om in het diepe te duiken. Jullie maakten het mogelijk dat wij hier konden staan. Maar op wie hebben jullie nu eigenlijk gestemd? Maak kennis met het aankomende bestuur!

Gwen

We beginnen met de oudste en zogezegd wijste in ons midden. Eens kijken of ze die titel waar kan maken. Gwen is 22 jaar oud, studeert psychologie en softbalt praktisch het hele weekend. Ja, dat wisten jullie al, gwenmaar formaliteit hè. Verder heeft ze al sinds acht december 2012 een relatie met Joris (Cobra) en is het samenwonen al bijna een feit. Maar wist je ook dat Gwen niet van zonnen houdt, maar als ze het dan toch doet, doet ze het goed: dan gaat ze voor (bijna) overal bruin. En wist je dat ze: op Mardi Grass het doel heeft om zoveel mogelijk kettingen te verzamelen, ze haar vrije tijd graag onder de douche spendeert en het begrip ‘geslacht’ haar niet zoveel zegt.

 

 

Iris

irisVan de oudste naar de jongste. Onze roodharige godin verleidt menig man met haar glanzende haar en stralende lach. Gek genoeg komt ze altijd weer bij die lange Deltaan terecht. Zo gek is dat niet, als je erachter komt dat Iris een tikkeltje vreemd is: ze is al haar achterkantjes van haar oorbellen kwijt, waardoor ze altijd twee verschillende oorbellen draagt. Ook trekt ze bij thuiskomst als een autist één schoen uit, om vervolgens het huis door te blijven wandelen met één schoen en één sok aan. Verder kan ze niet tegen puistjes, bij wie ze ook zitten, Iris knijpt ze het liefst persoonlijk uit. Een wonder dat die lange Deltaan nog niet weggerend is.

Monica

230048_128013657273001_3469725_nJaja, jullie toekomstige penningmeester lijkt onschuldig, maar heeft hele andere tijden gekend! Nu leidt zij een burgerlijk leventje met Cas, maar het heeft een behoorlijke tijd geduurd voordat ze daar aan toe was. Monica is een fervent verzamelaar/ hamsteraar. Wist je bijvoorbeeld dat ze gemiddeld zo’n acht mascara’s, tandpasta’s, tandenborstels en pakken pleepapier heeft? Hopen dat ze ook zo goed met geld sparen is en dat JoJo het komende jaar spontaan steenrijk wordt. Officieel gezien is onze Monica de oudste van dit stel, ze is namelijk al 23! Verantwoordelijkheid te over, zou je denken. Monica studeert rechtsgeleerdheid en maakt in haar vrije tijd schoon bij hulpbehoevenden. Wat een topper is het toch!

Viënna

ik

Ja, als je de anderen belachelijk maakt, moet je zelf ook op de blaren zitten. Formeel gezien ben ik 22 jaar, masterstudente Journalistiek en opzoek naar een bestemming in het leven. Wat jullie nog niet van mij wisten is dat ik een gigantische fobie/afkeer heb voor voeten. In de zomer heb ik het dan ook altijd best zwaar. Ook heb ik een geweldige relatie, maar toch altijd een stiekeme crush op een willekeurige, (vaak) niet mooie, jongen. Verder eet ik (bijna) alles, maar ben ik een pietlut in drinken: ik lust geen thee, koffie, melk, spa rood, Ice Tea en een hele reeks aan sappen. Ook ben ik geen fervent fan van toetjes.

 

 

Nu dat jullie ons weer een beetje beter kennen, weet ik zeker dat jullie nog veel meer gerustgesteld zijn over het komende jaar. Wij hebben er in ieder geval zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *