JoJo is Valentijn te slim af

De dag van de liefde. Stelletjes gaan uit eten, stille aanbidders verklaren de liefde en de seksuele hormonen hangen overal in de lucht. Iedereen zwijmelt weg, en daar speelt de commercie goed op in. Maar waar iedereen voor 14 februari valt, is JoJo de commerciële handel te slim af.

Ook dit jaar lukte het ons weer: na dat Valentijn alweer was afgelopen, verleidden we menig Quint om een roos of een tak te kopen. Een roos voor een euro, een dikke lelijke tak voor 0,50 cent. Deze laten Quinten maar al te graag bezorgen om hun liefde, dan wel haat voor iemand te laten blijken.

Onze kracht zit in de bezorgengeltjes en duiveltjes. Niets enger dan persoonlijk een roos aan je stille geliefde te sturen. Of een tak.. aan je stille vijand. Dus doen wij dat. Met een stralende lach (vaak eerder een schaterlach vanwege de teksten die mensen op hun kaart schrijven) bezorgen wij een ieders boodschap.

Dat er op Quintus (stille) liefdes en vijanden rondlopen, werd al snel duidelijk. Onze eigen Anna ontving maar liefst vier rozen. Veel leuker nog, waren de vele takken die Cassis mocht ontvangen – afzenders onbekend.

Maar ondanks dat Valentijn een uitvinding is van de commerciële handel, is het wel heel erg leuk om elkaar af en toe te verwennen met een roos. Daarom stuur ik jullie nu, na Valentijn, alsnog een virtuele roos. Omdat er geen vaste dag nodig moet zijn om te laten blijken dat ik erg gek op jullie ben!Roos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *