JoJo scoooooort!

Na een lang weekend vervallen we eindelijk weer in ons normale ritme van slapen, eten, studeren, werken en chillen. Dat lange weekend bleek ook wel nodig te zijn, want de superpowers die JoJo vorige week nog had, moeten nu weer aangevuld worden.

IMG-20150522-WA0015

Dat JoJo getalenteerd is, wisten we al lang. Maar dit jaar ontdekten we talenten waarvan we nog niet wisten dat we ze hadden: zo kunnen we voetballen, frisbeeën en estafette . Daarbij bleek ons dispuutsengeltje iedere JoJo (en zelfs iedere Atalant) te verslaan met adten en bewezen Maartje en Marianne niet één, maar zelfs twee keer dat ze megacreatief zijn!

Maar ook de nerds op Quintus overtreffen we: Manouk versloeg iedere Quint zonder enige scrupules tijdens de spannende schaaktoernooien. Niet alleen Anna kon goed darten, ook Gwen bleek wel een pijltje te kunnen gooien. En Maartje imponeerde de debatvereniging dusdanig, dat ze na afloop is gevraagd om Quintus te vertegenwoordigen op het debattoernooi.

Bij de sport waar we echt op het puntje van onze stoel zaten, telde elke luttele seconde. De spanning was om te snijden en de emoties liepen hoog op bij iedere val, dit kon wel eens onze dood betekenen. Gelukkig bleef Robbin koel en beheerst, terwijl wij met klamme handjes toekeken. Ze reed baby Peach naar de tweede plaats!

Al deze (en meer) fantastische scores leverden ons de bijna-winst op! Slechts vier disputen verwijderd, waren wij van de eeuwige roem. Maar… roem is voor mietjes! Als er een winnaar was geweest voor meeste plezier, dan hadden wij die gewonnen. En dat is wat telt: het gaat niet om het winnen, maar om het meedoen (tenzij we volgend jaar winnen, dan gaat het daar om).

IMG-20150525-WA0002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *