Het borrelen begint

Na een lange, slopende VAP-periode en de ontgroening is ons oude, ontspannen leventje eindelijk teruggekeerd. Gisteravond hadden wij de eerste echte borrel van het jaar, inclusief vertrouwd jaareten.

Officieel hadden we vorige week al de beruchte bloedborrel. Een borrel waar menig meisje angstig voor is, vooral de nieuwe lichting sjaarzen. Een borrel waar de jongens echter naar uitkijken. Zooien staat tijdens deze borrel centraal. Voor de lol, en om een beetje je status als dispuut veilig te stellen. Het is niet voor niks dat de mannelijkste disputen dan ook het hardst aan het zooien zijn en dat enkele disputen met iets minder testosteron wat meer op het gemak een biertje drinken.

JoJo heeft tijdens deze gevreesde borrel echter standaard het inauguratiediner met het gehele dispuut. Terwijl op Quintus de strijd los barst, mensen elkaar duwen, aan elkaar trekken en bier over elkaar geen gooien, genieten wij van een uitgebreid drie-gangen-menu en goede wijn. Een welverdiend avondje genieten na zo’n lange, slopende periode.

Rond half twaalf vertrokken we uit het restaurant om nog even Quintus te bezoeken. De strijd was al gestreden en we troffen voornamelijk een slagveld aan. Bezwete, stinkende mannen, natte vrouwen en een grote modderpoel waar we doorheen moesten banjeren.

Nu begint weer een periode met borrelen, zooien, zingen, stinkende mannen en gillende vrouwen. Het is fijn om weer op Quintus te zijn.


Bron: Ed .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *